Cortex – Access+

    Cortex – Access+
    search
    • Cortex – Access+
    • Cortex – Access+
    • Cortex – Access+
    • Cortex – Access+

    Kartová vzdelávacia hra Cortex preverí vaše mozgové závity na plné obrátky.

    ASACSCOR01CS
    BlackFire
    Tento produkt bude odoslaný do: 4 dní
    26,49 € S DPH 22.08 € (bez DPH)
    Množstvo
    Do 4 dní


    Dostupná doprava
    • Osobný odber Zadarmo
    • Vyzdvihnutie na predajni, Hlavná 84/65, Rabča

    • Preprava kuriérom 3,40 €
    • 24-48 hodín.

    • Slovenská pošta 6,60 €
    • Balík na poštu - 24-48 hodín.

    • Zásilkovna - Zásielkovňa 5,00 €
    • 24 hodín

    • Odberné miesta 2,40 €
    • Odberné miesta


     

    Doprava - pri nákupe nad 75€ platíme dopravu za Vás

     

    Poradenstvo - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

     

    Platba kartou - bezpečná online platba kartou

    Objavte novú verziu obľúbenej kartovej hry Cortex Challenge z hernej rady Access+.

    Herná rada Access+ je špeciálne prispôsobená k podpore nápravy kognitívnych porúch. Hry sú nástrojom, ktoré stimulujú schopnosti a pomáhajú uprednostňovať dojmy radosti.

    Vďaka väčším kartám a poctivo vybraným úlohám si radosť z hrania môžu užiť naozaj všetci. Vyberte si úroveň obťažnosti a pusťte sa do hrania! Vyriešte úlohy a vyhrajte. Vynikajúci a zároveň zábavný spôsob precvičovania pamäti a zlepšenia myslenia.

    Kognitívne funkcie využívané v hre Cortex Access+:

    Pozornosť a pozorovanie – využitie v týchto úlohách: Analýza – Štvorec – Kameň, nožnice, papier – Multitasking – Uvažovanie – Bludisko – Koordinácia. Hráči sa musia sústrediť a zamieriť pozornosť, aby rýchlo a strategicky pozorovali predložené vizuálne detaily (herné dieliky, štvorce, cesty, atď.), bez toho aby sa pri tom nechali vyrušovať. Ďalej sa musia zamerať na prevedenie správnej akcie a vykonania viac než dvoch úloh či spracovanie viac než dvoch informácií zároveň.

    Regulácia impulzívnosti a flexibility – využitie v týchto úlohách: Multitasking – Analýza – Štvorce – Kameň, papier, nožnice – Uvažovanie – Bludisko – Koordinácia. Hráči musia stúpiť na pomyselnú brzdu, aby sa príliš neuponáhľali a neurobili zbytočné chyby vo svojej analýze, umiestňovaní, udržaní sa na správnej ceste či duplikovanie (v závislosti od úlohy). V „pokročilej“ úrovni úloh Koordinácie si hráči musia zapamätať niekoľko rôznych informácií, bez toho aby ich zamenili. Nekonať impulzívne je tak ešte ťažšie. Úloha Multitasking testuje schopnosti hráčov prechádzať z jednej úlohy na druhú.

    Krátkodobá a pracovná pamäť - využitie v týchto úlohách: Analýza – Štvorec – Kameň, papier, nožnice – Multitasking – Uvažovanie – Bludisko – Koordinácia. V závislosti na úlohe si hráči musia udržať v krátkodobej pamäti počet už spočítaných štvorčekov, gesta k napovedám, nesprávne cesty z bludiska atď. Musia tiež rozlišovať správne informácie (a udržať si ich) od chybných (ktoré je možné s pamäti vypustiť) a niekedy musia spracovať dva pokyny zároveň. Toto neustále spracovanie a prispôsobovanie po hráčoch vyžaduje, aby využívali svoju pracovnú pamäť, ktorá nepretržite aktualizuje informácie v ich krátkodobej pamäti.

    Predstavivosť a motorické zručnosti – využitie v týchto úlohách: Kameň, papier, nožnice – Multitasking – koordinácia - Analýza – Štvorec – Uvažovanie – Bludisko. Pri rozmýšľali hráči využívajú predstavivosť na rýchle nájdenie postupností, spočítanie prázdnych miest, pootočenie obrázkov atď. Musia si tiež predstaviť samých seba, ako predvádzajú odpozorované gestá, aby ich dokázali fyzicky predviesť.

    Počítanie – využitie v týchto úlohách: Štvorec. Na prevedenie úlohy Štvorec hráči musia použiť svoje početné zručnosti. Pre urýchlenie počítanie musia tiež aplikovať vizuálne stratégie zoskupovaním.

    Predvídanie, plánovanie, organizovanie a strategická flexibilita – využitie v týchto úlohách: Bludisko. Hráči musia naplánovať a zorganizovať manipulácie a pohyby a zároveň podľa potreby použiť strategickú flexibilitu na prispôsobenie.

    Motorické zručnosti, predstavivosť a dlhodobá pamäť – využitie v týchto úlohách: Hmat. Hmatové karty zapojujú hmat. Vnímané informácie hráči prevádzajú do predstavivosti a následne ich porovnávajú so skoršími vedomosťami, aby spoznali, čoho sa dotýkajú.

    Hra obsahuje:

    - 62 kariet

    Doba hrania: 20 minút

    Počet hráčov: 1-4

    Vek: 8+

    Certifikát CE

    ASACSCOR01CS

    Špecifické referencie

    ean13
    3558380110347

    Tabuľka dát

    Vek
    8+
    Stav tovaru
    Nový
    Materiál
    kartón
    Batérie
    nie
    Počet hráčov
    1-4
    Dĺžka hry
    do 30 minút
    Komentáre (0)
    Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.